Wildenberg

Services

- Branding
- Grafisch
- Website Design
- Social Media
- Portfolio Design
- Evenement Design
- Advertenties

 

Intro
Wildenberg Interieurarchitectuur is een bureau waar zowel zakelijke als particuliere klanten al 20 jaar terecht kunnen voor een compleet interieurtraject, van ontwerp tot oplevering, waarbij zij zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame materialen.

Interieurarchitect en eigenaar Stan van den Wildenberg: “In onze ontwerpen krijgt elke ruimte een sterke eigen identiteit die past bij de opdrachtgever. Dat kunnen wij alleen realiseren door onze opdrachtgever goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor een goed ontwerp.”

www.vandenwildenberg.nl

Samen met Organisatiekracht en Linda van den Wildenberg van Wildenberg Interieurarchitectuur, mochten wij de vernieuwde huisstijl ontwerpen. Van een complete huisstijl tot een jubileum feest en een geheel nieuwe website. Meer zien? De nieuwe website staat online, neem snel een kijkje!

Websitedesign_wildenberg

Wat zegt de klant

“Eefje heeft het in zich een vertaling te maken van vraagstuk naar een Uniek grafisch vormgegeven item. Ze weet je huisstijl moeiteloos door te voeren in off- en online marketing tools en mediadragers en ze denkt actief mee. Wat Eefje heeft opgeleverd is van zeer hoog niveau. Wij bevelen Eefje Spruijt Graphic Design aan bij iedereen met een ultieme grafische uitdaging.”

Linda van den Wildenberg, Eigenaar van Wildenberg Interieurarchitectuur.