Venstershop.nl

Services

– Branding / Identiteit
– Grafisch
– Website Design
– Social Media
– Magazine & Brochures
– Packaging design
– Auto belettering

 

Intro
Venstershop.nl is uw adres voor kozijnen. Je vindt een uitgebreid aanbod van kunststof, houten en aluminium kozijnen, met een breed scala aan opties. Toegespitst op de actuele wensen van bewoners en gebruikers van nu. De kozijnen zijn in standaard uitvoering of op maat te bestellen, eenvoudig en snel via het 7-stappenplan op de website.

www.venstershop.nl 

In het logo hebben wij gewerkt aan een abstracte vorm voor de uitstraling van het kozijn. Met het schaduw effect en de rechthoekige vorm in de typografie staat het logo sterk in zijn omgeving. De eenvoud om in 7 stappen te bestellen op de website en de duidelijke strategie komt terug in de compleet nieuwe huisstijl.

Van de folders tot social media, logo, website en illustraties voor de handleiding, de complete huisstijl is in een totaal nieuw concept ontworpen. Meer zien? De nieuwe website staat online neem snel een kijkje!

“Eefje heeft het in zich een vertaling te maken van vraagstuk naar een Uniek grafisch vormgegeven item. Ze weet je huisstijl moeiteloos door te voeren in off- en online marketing tools en mediadragers en ze denkt actief mee. Wat Eefje heeft opgeleverd is van zeer hoog niveau. Wij bevelen Eefje Spruijt Graphic Design aan bij iedereen met een ultieme grafische uitdaging.”


Ronald van der Linden, Venstershop.