Mtoto rompertjes

Ontzettend trots hebben we ze dan eindelijk in handen en zijn ze nu voor iedereen te koop. Het ontwerp is van mijn kant, voor zowel de illustraties als de nieuwe huisstijl (logo) van Mtoto.

“Dit bijzondere kraamcadeautje kost EUR 14,95. Het rompertje heeft lange mouwen en is van natuurlijk, zacht wit katoen, vervaardigd in Peru. Op de billetjes van het rompertje is het vrolijke logo van Join for joy gestikt. De verpakking / illustraties zijn ontworpen door Eefje Spruijt Design. Op de verpakking staat een korte uitleg over Mtoto en in het rompertje gevouwen vinden de ouders een kaartje met daarop een foto van Join for Joy summer camps en meer informatie over de stichting. Eveneens worden de ouders uitgenodigd de verjaardag van hun pasgeboren baby te registreren op de Mtoto calender.”

Join for Joy
Join for Joy organiseert summer camps en sport- en spelactiviteiten op scholen voor kinderen in ontwikkelingslanden. Deze summercamps staan geheel in het teken van sport, spel, creatieve opdrachten, rollenspellen en hygiëne-, aids- en beroepenvoorlichting. Voor meer informatie en foto’s en films over de activiteiten van Stichting Join for Joy verwijzen wij u graag naar www.joinforjoy.net

Heb je interesse en wil je een ontzettend leuk cadeautje die tegelijkertijd een ontzettend mooi doel steunt? Kijk dan op mijn facebook!

Mtoto

Mtoto