Ekoplaza

EKOPLAZA_1-1totaalbeeldwinkel

Het nieuwe concept voor Ekoplaza is geopend o.a aan de Stadshouderkade in Amsterdam. Ekoplaza is een biologische supermarkt met eerlijke verse producten. Het nieuwe concept staat in het teken van biologisch, jong, fris, open en eigentijds. Waarbij je je eigen producten kan samenstellen of tappen als salades, olijfolie, pindakaas en verse smoothies.

De nieuwe stijl van Ekoplaza heeft een jonge, misschien wel ondeugende uitstraling, met bijvoorbeeld de afwijkende “k”. Groei, biologisch en open zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe winkels. Het nieuwe logo en de manier van communiceren sluit daar perfect bij aan.

“De nieuwe winkel van EkoPlaza is lekker ruim opgezet. Op het grote versplein krijg je het gevoel van een overdekte markt. De verschillende afdelingen hebben alle ruimte gekregen en het assortiment is enorm uitgebreid. Ook heeft de winkel een ruime koffiebar met lunchhoek en zelfs een speciale gecertificeerde GOTS-kledinglijn (Global Organic Textile Standard) made by Hans Ubbink. Overal in de winkel vind je op een sympathieke manier het verhaal achter de producten terug. De nieuwe stijl van EkoPlaza, met onder meer het nieuwe logo, komt in de winkel duidelijk naar voren.”
-Crossmarks

Bekijk hier wat Crossmarks schreef over de nieuwe winkel/concept.

Ekoplazaekoplaza-zitgedeelte

EKOPLAZA_12

ekoplaza-koffie